Vendégkönyv, köszönetajándék, ültetőkártya, menükártya, esküvői meghívó

Webáruház

Esküvői meghívók

Esküvői emléklap- Anyakönyvi hivataloknak

DIY meghívó alapok és kiegészítők

Borítékok

Esküvői vendégkönyvek, emlékkönyvek

Ballagási meghívók

Szalagavató meghívó

Keresztelőre, szülinapra, névadóra meghívók

Esküvői köszönetajándék-vendégajándék

Esküvői ültetőkártya

Esküvői menükártya

Ültetési rend

Megosztás

Jánosi meghívó- Jánosi Szilvia

Kapcsolat, vevőszolgálat

Jánosi Szilvia ev.

adószám: 64849487-2-27

Cím:8154 Polgárdi, Március 15. u. 26

 

E-mail: info@janosimeghivo.hu

Honlap és webáruház

www.janosimeghivo.hu

Tel:

06308592477 - hétköznap 8-18 óráig

Kedves érdeklődők!

A fenti telefonszámon és e-mail címen várom megkeresésüket.

A telefonszámot és e-mail címet érdeklődő magánszemélyeknek tartom fenn. 

Hívószám nélküli, és magántelefonszámokat nem veszek fel!

Viszonteladókat, esküvőszervezőket nem áll módomban kiszolgálni, kiállításokra mintakollekciót nem tudunk küldeni.

Megértésüket köszönöm. 

Kiemelt termékek

00182 - Virágmintás …

00182 - Virágmintás ültetőkártya - gyöngyházfényű kartonon Ár: 170 Ft
Új

Eukaliptusz leveles …

Eukaliptusz leveles menükártya Ár: 690 Ft
Új

00189 - Menü és itallap - …

00189 - Menü és itallap - matt felületű karton Ár: 540 FtEgységár: 420 Ft /db
Új

Egylapos, kétoldalas …

Egylapos, kétoldalas meghívó 03 Ár: 600 Ft
Új

00202 - natúr csipkés …

00202 - natúr csipkés meghívó Ár: 540 FtEgységár: 420 Ft /db

Jánosi meghívó

Esküvői meghívók

Napjainkban elképzelhetetlen az házasulandó pár számára az esküvő nyomtatott meghívó nélkül és persze a vendégeknek is fontos hogy írásos formában is értesüljenek a nagy nappal kapcsolatos részletekről.


Az esküvői meghívó kínálatunk eleganciát sugároz és közöttük minden érdeklődő megtalálhatja a stílusának leginkább megfelelőt a csipkemintás, dobozos, szalagos, pauszpapíros között, külön szerkesztési és nyomtatási költség nélkül.


Az esküvői meghívók közül a dobozos meghívó mutatja, hogy leginkább kézzel készült. legaprólékosabb munkával készül, igényes kivitelben, sokszor kézbe veszem míg teljesen kész. Sajátos alakjuk a tartalmat tekintve izgalmas megoldásokra ad lehetőséget. A színes masnik eleganciát sugároznak és egyedivé varázsolnak bármilyen meghívót.

Nagyon elterjedt a pauszpapíros meghívó, amely simán csak tekercsben, de díszdobozban is kapható, ami szalaggal átkötött is lehet.

Tekercses meghívók készülnek még gyöngyházfényű papírból, ami lehet sima tekercs, ami organza gyűrűvel és szatén szalaggal van átkötve, de ez a fajta meghívó is  lehet díszdobozban is,  illetve tartóban.

Mivel nem minden meghívót tudunk személyesen átadni, erre a postázható a meghívó a legjobb megoldás, ami természetesen személyes átadásra ugyanúgy megfelel.

A pauszpapíros előlappal rendelkező meghívóink is méltán népszerűek és választhatjátok monogramos vagy akár swarovski kristállyal díszített változatban is.

A szalagos meghívóknak többféle változata van, oldalt nyílós, felfelé nyílós, kétoldalas és háromoldalas, valamelyik sima masnival, vagy éppen dupla masnival készül, de legnépszerűbb a szív alakú strasszkővel díszített meghívó.

 

Leginkább felkapott a csipkés meghívó, aminek elkészítésére nagyon sok variáció létezik.

 

 

A régi időkben persze az esküvői meghívás is csak szóban történhetett, hiszen az emberek nagy része nem tudott írni, olvasni. A nemesi és királyi családokban elvárás volt, a kézzel írott esküvői meghívó küldése. Az esküvői meghívók megírása akkoriban a szerzetesek feladata volt. A címerrel ellátott nívós kalligráfiát is tartalmazó esküvői meghívón a kolostorokban élő barátok gyöngybetűi tájékoztatták a meghívottakat az esemény részleteiről.
Az esküvői meghívó gyakran lóháton utazott a címzetthez és ez nem igazán garantálta, hogy szép állapotban maradjon. Ennek megoldására vált szokássá a dupla boríték. A külső útközben kissé sérült és elpiszkolódott borítékot levették a meghívóról, így a címzett kezébe a belső, kifogástalan állapotban lévő borítékba szépséges papírra nagy gonddal írt meghívó került. Ez a funkció ma már szükségtelen, a dupla boríték mégis megmaradt számos meghívó típus esetén.

A mondás úgy tartja: az esküvőnek meg kell adni a módját. Az esküvői meghívó az első benyomás a meghívottak felé, tulajdonképpen az ifjú párt tükrözi. Ha luxus esküvő van tervben, akkor a meghívónak is tükröznie kell az esemény jellegét.

Az esküvők az elmúlt századok során jelentős társadalmi eseménnyé váltak. A lakodalom létszámán és kivitelezésén világosan látszik a család anyagi helyzete, ezért a családok igyekeznek minél inkább kitenni magukért, többnyire az anyagi lehetőségeiken felüli erőfeszítéseket is vállalva, hogy a nagy nap valóban feledhetetlen legyen. Az esküvői meghívó kiválasztásakor is érdemes figyelembe venni az esemény jellegét, ha valóban luxus esküvő a terv ez tükröződhet már az esküvői meghívóban is. A vendégek részéről ilyenkor már a meghívó kézhezvételekor születik egyfajta kíváncsiság a meghívottak részéről, milyen lesz a rendezvény, a meghívó egyik célja éppen ez: invitálni és felkelteni az érdeklődést.